Mindfulnessträning.se

Några uppmuntrande ord

Hej käre kursdeltagare

Vad fint att se att du kommit igenom tre veckor redan! Kanske vad det både enklare och svårare än du trott?

Om du tyckt att motivationen till mindfulnessträningen varit omväxlande och du ibland haft svårt att finna inspiration till den dagliga övningen – Hakuna Matata, inga bekymmer. Du kan vara lugn med vetskapen att detta är väldigt vanligt.

Den kommande veckan kommer vi gå in på en lite annorlunda del av mindfulnessträning, vänlighet och omtanke till dig själv och de i din omgivning. Jag hoppas det kan ge dig nya perspektiv och lärdomar och säkerligen medvind i ditt inre segel.

Ett tips till dig med iPhone: Vår mindfulnessapp Mindfulnessresan! 5 minuters korta dagliga mindfulnessövningar i ett roligt utformat spel. Prova gärna och tipsa dina vänner :=)

Önskar dig lycka till på den fortsatta färden
Vänligen
Albin Hagberg Medin

PS.
Om du haft någon särdeles fin erfarenhet av kursen hittills, skriv gärna till mig och berätta! Det går bra att svara på detta mail eller skriv till albin@mindfulnesstraning.se

2018-03-14
Copyright 2014 - 2015, Modern Mindfulness Sweden AB
Vill du prova mindfulnessträning?
Vi erbjuder en mycket uppskattad mailkurs där du får konkreta mindfulnessövningar direkt till din mobil och dator. Kursen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte på någonting.
Vi skickar ej spam och din mail är trygg hos oss