Mindfulnessträning.se

Vill du lära dig en mental träningsform som i vetenskapliga studier visat sig ge följande resultat?

 • Mindre stress, oro, rastlöshet och ältande tankar.
 • Bättre fokus, minne och immunförsvar.
 • Nya hjärnceller i områden viktiga för inlärning, självkännedom och EQ.

En träningsform som har använts under tusentals år av miljontals människor, mer känt som mindfulnessmeditation. Genom så lite som en kvarts övning dagligen kan du uppleva dessa och ännu fler positiva effekter som träning i mindfulness ger. Men istället för att behöva åka till något tempel för att lära dig meditera, räcker det nu med att du har en mobil eller dator.

Vi har nämligen skapat ett unikt onlinebaserat träningsprogram i mindfulnessmeditation. På bara 5 veckor lär du dig grunderna i mindfulness genom vårt innovativa program. Tiden är förbi då meditation endast var något för munkar eller hippies och idag mediterar miljontals människor världen över som en del i en hälsosam livsstil och en väg mot ett godare liv.

Hur stressad är du?

Testa din stressnivå med detta stresstest. När du svarar på frågorna, försök att svara ganska snabbt utan att börja tänka efter länge och välj det alternativ som känns rimligast.

  Fördelar med vår onlinekurs i mindfulnessträning

  • Det enda du behöver för att gå kursen är tillgång till en mobil eller dator!
  • Kursen är tidseffektiv, det räcker med 20 minuters daglig övning för goda resultat.
  • Du tränar när det passar dig – du kan göra övningarna hemma, på jobbet, eller i skolan.
  • Kursen bygger på modern forskning som tydligt visar hur både hjärnan och kroppen förändras av mindfulnessmeditation.

  Vad är mindfulness?

  Mindfulness kan beskrivas som vår förmåga att uppmärksamma vad som sker i detta ögonblick, både utanför oss och i vår kropp, våra tankar och våra känslor. Genom att utveckla denna förmåga kan du lämna onödig stress, oro och ältande och istället leva mer fokuserad, närvarande och avslappnad.

  Positiva effekter

  Med hjälp av mindfulnessträning får du lättare att slappna av och din stress minskar. Dessutom förbättras din koncentration, du sover bättre, får lättare att hantera smärta och svåra tankar och känslor så att du kan njuta mer av det goda i livet, metoden är dessutom väl understödd i forskningen. Läs mer om de positiva effekterna här

  Förändring ända ner på cellnivå i hjärnan

  Modern forskning från de senaste åren visar tydligt hur bara några veckors mindfulnessträning faktiskt förändrar vår hjärna i grunden, du tränar alltså din hjärna genom mindfulness. Dessutom visar aktuella studier från det senaste året hur onlinebaserad mindfulnessträning kan ge lika goda resultat som att träffas i verkligheten. Läs mer om forskningen här

  Du tränar när det passar dig

  Vi har utvecklat ett 5-veckors träningsprogram i mindfulness anpassat för dig som vill dra nytta av alla goda effekter som mindfulnessträning ger men utan att behöva boka upp dig för några speciella tider eller åka på några möten, ett tidseffektivt program helt enkelt. Dessutom till ett lågt pris, bara en bråkdel av vad mindfulnesskurser vanligtvis kostar.

  Tidseffektivt

  Vi vill erbjuda denna onlinekurs då vi både känner till forskningen, men också har personlig erfarenhet av den positiva förändring som sker när människor börjar öva mindfulness. Samtidigt vet vi att få människor i dagens tidspressade kultur har tid att varje vecka ta sig till en kurslokal och öva och vill därför kunna erbjuda en onlinebaserad motsvarighet.

  Ditt team

  Vårt träningsprogram är utformat av Albin Hagberg Medin, utbildad mindfulnessinstruktör, beteendevetare och fd. fysiker som har hållit uppskattade föreläsningar och kurser i mindfulness för tusentals personer de senaste åren.


  Läs mer om Albin och team:et bakom mindfulnessträning.se

  ”Har du som jag en hektisk vardag fylld av prestation, krav och saker att göra? Oavsett om jag tror jag behöver eller hinner med mindfulness eller inte har jag lärt mig att uppskatta tiden för egen närvaro. Jag har lärt mig att komma i kontakt med alla tankar som flyger runt, landa i mig själv och samtidigt fått närmare kontakt till mina känslor och min kropp. På så sätt har jag lättare att ta rätt beslut i min vardag och behålla ett inre lugn. Albin leder övningarna fantastiskt bra och att göra övningarna dagligen har gett mig en rutin jag börjar känna att jag aldrig vill vara utan. Rekommenderas varmt att testa och sedan ha en åsikt om det är för dig eller inte. Och ge det en ärlig chans.”

  Sofia Bengtsson

  Mindfulnessövningar hjälper mig att komma mer i kontakt med mina känslor och se klarare på mina tankar. Vilket gör att jag både mår bättre och agerar mer i linje med den person jag vill vara.

  Anna Lindh

  Vårt erbjudande till dig!

  Ordinarie pris på onlinekursen är 1.500kr men nu kan du gå den för endast 495kr!

  Du sparar 1005 kr, 66% rabatt

  Använd rabattkoden mindfulnessintro för att dra nytta av detta erbjudande.

  När du fullföljt kursen får du ett kursintyg som beskriver dina nya kompetenser och du kan göra de 35 kursdagarna helt i din egen takt då du får tillgång till kursen ett helt år! Vi har självklart en 100% nöjd kund garanti så är du inte nöjd med kursen när du gått klart den får du pengarna tillbaka.  I vårt träningsprogram i mindfulness kommer du lära dig

  • Hur du får kontroll över dina tankar och inte behöver fastna i ältande och oro.
  • Hur du blir mer fokuserad och kreativ.
  • Hur du slappnar av i kroppen, lugnar nervsystemet och slipper känna rastlöshet, ångest och spänningar.
  • Hur du blir av med dåliga vanor och istället skapar nya positiva vanor.
  • Hur du får större självkännedom och kan ta bättre beslut för ett ännu godare liv.

  Det viktigaste jag lärde mig under mindfulnesskursen var att verkligen känna efter och lyssna inåt. Begreppet acceptans har jag tidigare stött på i en del självhjälpsböcker men ingen har varit tydligare än du med detta, det har verkligen lett till ett genombrott för mig! Har genom det lyckas finna mer lugn och lycka i mitt liv, stort tack för det!

  Andreas Kölling

  Mindfulnessträning har gjort det lättare för mig att varva ner. Det känns inte som jag har en torktumlare i huvudet som mina tankar flyger i lika ofta. Jag är mer fokuserad på det jag gör och är mer i stunden. Även min sambo påstår att jag inte är lika virrvarrig längre.

  Helena Beverloo

  Vilka resultat kan du förvänta dig?

  Din situation är självklart unik men om du verkligen lägger ner tiden på övningarna, tillsammans med principerna som lärs ut i vårt träningsprogram är detta realistiska resultat du kan förvänta dig:

  • Du har lärt dig nya, konstruktiva sätt att relatera till dina tankar och känslor
  • Du har förbättrat din självdisciplin och kan lättare hantera impulser som annars lett till ovanor
  • Du ser inte längre väntetid som något tråkigt, det har blivit din träningstid!
  • Du har lärt dig slappna av i hela kroppen vilket ger återhämtning till hjärnan och nervsystemet.
  • Du märker tydligt vilka områden i livet du kan utveckla.

  • Du blir mindre stressad i situationer som tidigare skulle gjort dig överväldigad.
  • Du agerar mer konstruktivt och i linje med dina värderingar.
  • Flera dåliga vanor har börjat minska och vissa helt upphört.
  • Dina vänner märker hur du är mer livfull och närvarande i era samtal
  • Du känner mer positiva känslor och har ett ökat självförtroende.

  • Du känner mer energi och motivation, och har många nya positiva vanor.
  • Du har en djupare insyn i dina tankar och känslor vilket innebär större självinsikt.
  • Du kan lättare tolka sociala signaler och har förfinat din sociala förmåga
  • Du känner större tilltro till dig själv och finner djupare meningsfullhet i det du gör.
  • Du agerar mer i linje med dina djupaste värderingar.

  Viktigt!

  Denna kursen är inte för dig som letar efter ett magiskt piller och tror att bara några minuter om dagen räcker för att ge stor förändring på ditt liv. För även om meditationsövningarna är enkla att genomföra gäller det att göra dem dagligen genom hela kursen, trots att det stundtals kan kännas svårt eller att du inte har tid. I många av de studier som gjorts på mindfulnessmeditation upplever deltagare som lägger ner ca 15-30 minuter stora positiva förändringar och detta är också upplägget i träningsprogrammet.

  Garanti

  money-guarantee-smaller

  Vi är måna om att du är nöjd. Genomför du träningsprogrammet och upptäcker att det inte uppfyllde dina förväntningar, skicka oss ett mail inom en vecka efter det att du gått färdigt kursen så får du hela kursavgiften tillbaka.

  Daglig meditation har hjälpt mig bygga mental styrka. För mig handlar mindfulnessträning inte bara om att förebygga stress. Det handlar om att bli orädd inför svåra situationer, och att våga ta rätt beslut även när det känns omöjligt. Mindfulnessträning har utvecklat mig både i mitt yrkesliv såväl som på det personliga planet.

  Erik Frisk

  Mindfulnessträning har hjälpt mig bli mer medveten om hur jag fungerar i förhållande till mig själv och andra. Att faktiskt höra min inre monolog och de tankar som ständigt pågår samt att lära mig hantera dessa mer konstruktivt.

  Christoffer Lindgren

  Det här är vad du får

  • Tydliga instruktioner för över 20 mindfulnesssövningar via både video och ljudklipp.
  • Mindfulnesssövningar du gör i vardagen så att du enkelt kan öva utan att behöva lägga ner extra tid.
  • Spännande och tankeväckande upptäcker från modern hjärnforskning och psykologi i ett lättläst format.
  • Interaktiv kursplattform som fungerar både i mobil och dator där du tydligt ser din utveckling.
  • Erfarna instruktörer som ger råd och svarar på dina frågor.
  • Du lär känna andra kursdeltagare och kan inspireras av dem genom kursens sociala plattform.

  Kursens fem veckor


  Vecka 1

  Innehåll

  • Introduktion till mindfulnessmeditation
  • Grundläggande mindfulnessövningar
  • Övningstips för att finna andrum i vardagen

  Vad du lär dig

  • Du stärker ditt fokus
  • Du skingrar överflödiga tankar och får ökad klarhet
  • Du tar bättre beslut

  Vecka 2

  Innehåll

  • Stress – vad är det egentligen?
  • Hur din kropp påverkas av stress
  • Mindfulnessövningar för att hantera stress

  Vad du lär dig

  • Du kan slappna av i kroppen och lugna nervsystemet så du får återhämtning och ny energi
  • Du får ökad insikt i ditt känsloliv och hur dina känslor påverkar dina beteenden
  • Du upptäcker snabbare när du reagerat i onödan och behöver inte bli lika stressad över småsaker

  Vecka 3

  Innehåll

  • Snedvridningar i sinnet – varför vi tenderar att fokusera på det negativa
  • Katastroftänkande – hur du slutar upp med det

  Vad du lär dig

  • Du kan mer konstruktivt hantera svåra tankar och känslor.
  • Du blir mer uppmärksam på när du misstolkar situationer och får ett större perspektiv

  Vecka 4

  Innehåll

  • Vad gör oss lyckliga enligt forskningen?
  • Att odla det goda, hur du övar upp positiva egenskaper hos dig själv

  Vad du lär dig

  • Mindfulnessövningar för djupare lugn och ro
  • Övningar som gör att du oftare kan agera utifrån dina djupaste värderingar

  Vecka 5

  Innehåll

  • Självbild och personlighet – vem är du egentligen?
  • Summering av kursen och tips och råd inför framtiden

  Vad du lär dig

  • Du får en tydligare bild av vem du egentligen är
  • Meditationsövningar som ger dig ett vidare synsätt och klarhet i tankarna
  • Du integrerar mindfulness i ditt liv, både i hemmet, på jobbet och fritiden


  Mindfulness har gett mig ökat självförtroende och ett lugn och trygghet att jag kan klara alla utmaningar som jag ställs inför. Samt insikten att jag inte behöver vara rädd för mina tankar och känslor, det är ju trots allt bara just tankar och känslor...

  Anna lindroos

  Vill du lära dig en mental träningsform som i vetenskapliga studier visat sig ge följande resultat? Mindre stress, oro, rastlöshet och ältande tankar. Bättre fokus, minne och immunförsvar. Nya hjärnceller i områden viktiga för inlärning, självkännedom och EQ. En träningsform som har använts under tusentals år av miljontals människor, mer känt som mindfulnessmeditation. Genom så lite som en kvarts övning dagligen kan du uppleva dessa och ännu fler positiva effekter som träning i mindfulness ger. Men istället för att behöva åka till något tempel för att...

  0

  0

  Historian bakom träningsprogrammet

  Albin-Stanford

  Jag har skapat det här träningsprogrammet för att ge dig ett enkelt och tidseffektivt sätt att lära dig grunderna i mindfulnessmeditation. Ett träningsprogram jag själv skulle behövt när jag för åtta år sedan, under mina studier i teknisk fysik på Chalmers höll på att gå in i väggen. Trots ständig stress, ältande tankar och framtidsoro, magkatarr, sömnsvårigheter och ett konstant tryck över bröstet konstaterade ett flertal läkare att jag var fullt frisk. Något som gjorde mig ännu mer frustrerad då jag kände mig sjukare än någonsin. Frustrationen ledde mig till något jag som flummigt och mest trodde var för hippies och munkar – meditation.
  Jag var först väldigt skeptisk men efter att ha läst om forskningen insåg jag att jag borde ge det en chans. Efter kort tids träning i mindfulness upplevde jag otroliga resultat och blev oerhört nyfiken på forskningen på meditation, t ex. hur hjärnan förändras. Nyfikenheten ledde mig till ännu en examen, denna gången i psykologi och några år senare har jag nu hållit mindfulnesskurser och föreläsningar för tusentals människor och har genom dessa erfarenheter utformat träningsprogrammet.
  /Albin Hagberg Medin

  Få tillgång till kursen direkt!

  • Bemästra tusenåriga meditationsövningar uppbackade av modern forskning
  • Minska din stress, förbättra ditt fokus och öka din kreativitet
  • Finn motivation för att bryta dina dåliga vanor och utveckla nya goda vanor
  • Så lite som 20 minuters daglig övning kan ge stora positiva förändringar i ditt liv!

  Vårt erbjudande till dig

  Ordinarie pris på onlinekursen är 1.500kr men nu kan du gå den för endast 495kr!

  Du sparar 1005 kr, 66% rabatt

  Använd rabattkoden mindfulnessintro för att dra nytta av detta erbjudande.

  När du fullföljt kursen får du ett kursintyg som beskriver dina nya kompetenser och du kan göra de 35 kursdagarna helt i din egen takt då du får tillgång till kursen ett helt år! Vi har självklart en 100% nöjd kund garanti så är du inte nöjd med kursen när du gått klart den får du pengarna tillbaka.  Vi på Akademihälsan har anlitat Albin och erbjudit hans mindfulnesskurs till högskolestudenter på Göteborgs Universitet och Chalmers. Intresset har varit enormt och kurserna överbokade. De studenter som gått kurserna har bland annat upplevt hur de bättre handskas med stress och lättare kunnat hantera distraktioner i sina studier, samt minskade sömnsvårigheter och oro inför tentamen. Både vi och studenterna är otroligt nöjda och kommer fortsätta anlita Albin och Modern Mindfulness.

  Jennie Skoglund

  Psykolog Akademihälsan AB

  Som ledare är Albin tydlig, pedagogisk och ödmjuk. Det han undervisar upplevs begripligt och vetenskapligt. Jag kommer rekommendera honom varmt.

  Amanda Milstam

  Kursdeltagare

  Några av våra uppdragsgivare

  Copyright 2014 - 2015, Modern Mindfulness Sweden AB
  Vill du prova mindfulnessträning?
  Vi erbjuder en mycket uppskattad mailkurs där du får konkreta mindfulnessövningar direkt till din mobil och dator. Kursen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte på någonting.
  Vi skickar ej spam och din mail är trygg hos oss