Mindfulnessträning.se

Villkor

Vid betald registrering erhåller du tillgång till det onlinebaserade träningsprogrammet i mindfulness under minst ett år från registreringsdatum. Kursen återfinns på hemsidan www.mindfulnesstraning.se och är anpassad för att fungera med webbläsarna Chrome, Internet explorer, Firefox och Safari, samt deras mobilanpassade versioner.

De uppgifter du anger vid registrering skickas ej vidare till tredje part.

Modern Mindfulness Sweden AB ansvarar inte för de upplevelser deltagare får under kursen och kursen är inte att betrakta som ett alternativ terapi för diagnosticerad psykisk ohälsa. Lider du av svår psykisk ohälsa bör du omedelbart kontakta läkare för att få rätt vård!

Deltagare som köpt kursen via vår egen portal kan efter de fullföljt kursen kontakta oss via support@mindfulnesstraning.se för att åberopa vår kundgaranti och häva köpet om de inte är nöjda

På grund av de otaliga versioner av operativsystem till mobiltelefoner, datorer och läsplattor på marknaden kan vi inte garantera att kursen fungerar i samtliga system.

Tjänsten tillhandahålls av Modern Mindfulness Sweden AB (www.modernmindfulness.se) som är registrerat för F-skatt.

Villkoren uppdaterades senast 2015-09-30

Copyright 2014 - 2015, Modern Mindfulness Sweden AB
Vill du prova mindfulnessträning?
Vi erbjuder en mycket uppskattad mailkurs där du får konkreta mindfulnessövningar direkt till din mobil och dator. Kursen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte på någonting.
Vi skickar ej spam och din mail är trygg hos oss