Mindfulnessträning.se

Vad andra sagt

Några exempel på vad mindfulnessträning kan ge för resultat

Mindfulnessträning har gjort det lättare för mig att varva ner. Det känns inte som jag har en torktumlare i huvudet som mina tankar flyger i lika ofta. Jag är mer fokuserad på det jag gör och är mer i stunden. Även min sambo påstår att jag inte är lika virrvarrig längre.

Helena Beverloo

Jag lever ett hektiskt liv som ambitiös student men mindfulness finns alltid med som en trygg rutin för att kunna rensa hjärnan och varva ner kroppen. Det har hjälpt mig att acceptera tankar och känslor som kommer upp istället för att trycka bort dem, det är ok att inte alltid vara på topp...Läs mer

Elin Pernevik

Mindfulnessträning är det mest effektiva sättet för mig att koppla av och komma ner i varv, även i situationer där det tidigare känts omöjligt. Mindfulness har också hjälpt mig att fokusera inför viktiga beslut och gjort det lättare för mig att skingra distraherande tankar.

David Morin

Mindfulnessträning har gett mig redskap till att hantera mina känslor. Förut försökte jag ibland tvinga bort en känsla eller skämdes över/tyckte det var jobbigt att den fanns där. Acceptansen att låta en känsla bara vara där är nog den största förändringen som mindfulnessträning...Läs mer

Lillemor Hedin

Mindfulnessträning har hjälpt mig bli mer medveten om hur jag fungerar i förhållande till mig själv och andra. Att faktiskt höra min inre monolog och de tankar som ständigt pågår samt att lära mig hantera dessa mer konstruktivt.

Christoffer Lindgren

Mindfulness har gjort mitt liv enklare. Oavsett vad som händer finns alltid tryggheten att kunna falla tillbaks på andningen och det är fantastiskt. Det har bland mycket annat resulterat i ett sundare förhållande gentemot stress och känslor!

Andreas Kölling

0

Daglig mindfulnessträning har gett mig en inre stabilitet som gör att jag enklare kan möta de utmaningar jag ställs inför både på jobbet och fritiden. Dessutom vet jag att jag alltid kan hitta tillbaks till mitt fokus och inre lugn, även i kaosliknande situationer.

Richard Gavette

0

Daglig meditation har hjälpt mig bygga mental styrka. För mig handlar mindfulnessträning inte bara om att förebygga stress. Det handlar om att bli orädd inför svåra situationer, och att våga ta rätt beslut även när det känns omöjligt. Mindfulnessträning har utvecklat mig både i mitt...Läs mer

Erik Frisk

Mindfulnessträning har gett mig ökat fokus, en djupare förståelse för mig själv och en mer tillåtande attityd. Ju mer jag tränat desto starkare har insikten att jag själv, i högre utsträckning än något annat, avgör min livskvalité.

Nils Lunneryd

Mindfulness har gett mig ökat självförtroende och ett lugn och trygghet att jag kan klara alla utmaningar som jag ställs inför. Samt insikten att jag inte behöver vara rädd för mina tankar och känslor, det är ju trots allt bara just tankar och känslor...

Anna lindroos

JAG VILL LÄSA MER OM TRÄNINGSPROGRAMMET
Copyright 2014 - 2015, Modern Mindfulness Sweden AB
Vill du prova mindfulnessträning?
Vi erbjuder en mycket uppskattad mailkurs där du får konkreta mindfulnessövningar direkt till din mobil och dator. Kursen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte på någonting.
Vi skickar ej spam och din mail är trygg hos oss